Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Balik Kampung...

Yeee...Yeahh...balik kampung...
Bestnyer balik kampung...dah hampir 5 bulan aku tak balik kampung...Rindunyerr kat kampung halamanku......tapi nie surprisee....aku tak cakap pun kat mak atau mak dan bapak mertua ku...semuanyer surprise....kalau korang baca pun korang jgn cakap tau!!!
Balik kampung kali ni byk benor aktiviti nak buat...macam2 dah ada dalam kepala nie....lagi pulak ada 2 orang kawan aku nak kawin.....tak sabor lak...masa ni la nak jumpa ngan kawan2 lama....nanti kalau dah jumper mensti byk cerita.....bestnyerrrr tak sabaor lerrrr...
Kami plan nak balik KL nanti nak ikut Kelantan...maknanya melalui Jalan Gua Musang ler....sebab nak gi kenduri kat umah officemate hubby....dah lama gak aku tak gi Kelantan ni....last sekali aku gi masa kami bertunang 8 tahun lepas.....soping pun best gak...kami plan duk Kelantan 2 hari pastu terus balik KL....
Ok la tu jerrr.....tunggula update aku dari semasa ke semasa......

3 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

oh.. blk kg ya kak.. selamat blk kg ya

SUZIE APAI berkata...

warghhh...best tuuuu

slmt beroliday

amizah berkata...

best..best balik kampung....