Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cerita Anniversary....

Gambor ni x de kene mengena ngan citer dibawah....

Entri kali nie tak apa yang menarik untuk dikongsikan dengan bloggers.....tapi aku cerita pasal sambutan Anniversary aku la......
Untuk tahun ni kami belum lagi celebrate...just wish2 jer...sebab Anniversary aku jatuh pada hari kerja...biasanyer kalau Anniversary jatuh pada hari kerja kami akan postpond ke hari weekend....pastu lak kebetulan weekend ni kami balik kampung...so celebrate anniversary kat kampung la....best gak candle light dinner kat tepi pantai.......pastu anak lak tinggal kat umah ngan mak.....boleh ke gitu?? tp hubby aku takkan nyer tinggal kan anak....mesti nak bwk gak anak melainkan kalau kami nak uruskan benda yang penting....
Kami tahun2 yg lepas kalau sambut annivesary aktiviti wajib kami mesti gi amik gambar studio...lepas amik gambor gi makan2....makan special la....dulu2 ada gak "candle light dinner" tapi tahun ni tak tahu la ada ke idak.....pastu masa Hakim tak sekolah lagi dulu...bila time Anniversary kami gi jalan2....gi melancong tp dalam Malaysia jer la....tp lately ni sejak Akim sekolah kami hanya jalan2 kat KL jer.....tapi tahun ni bercuti gak...bercuti kat Terengganu...best tu.....Tapi yang penting kali nie kami amik gambar studio kat Kuala Terengganu...kat kedai gambor yang amik gambor kami kawin dulu...besh!!besh!!teringat memori lama....
Tapi sekrang nie dok berfikir nak bagi aper ya kat Hubby???tak decide lagi...tak tahu nak beli apa...sebab aku rase semua dia dah ada.....kalau beli bunga tak sesuai kut!!!mesti dia cakap membazir.....nak beli aper erk??? jam sudah,perfume baru jer beli ari tu....sunglass pun dah ada,baju dah belambak2 dah, kasut.....ha kasut...kasut hubby aku bukan nak yang murah2...setakat seratus dua tak nak nyerrr.....giler nak beli kasut sampai tiga ratus...aku pun pakai kasut tak sampai seratus......dok pikir2 dari ari tu lagi...tak tahu nak beli aper....tak yah beli aper2 la kut...kali ni biar aku lak belanja makan....ok gak!! abg tak yah belanja makan biar saya belanja makan lak!!! bagus gak idea tu...mcm bernas jer!!!

3 ulasan:

atty's berkata...

tu ar kena kasi something yg leh simpan dan jadik kenangan..kalo makan..jadik t**k..hehehhee..

shibam.blogspot.com berkata...

komen akak ni pun tak de kena mengena dengan entry amizah ye, nengok gambar ni nampak cam dah susut sikit ah, diet ek,bagus bagus bagus

CuTeMiUt78 berkata...

happy anniversary kak.. semoga akak berbahagia hingga keakhir hayat..