Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Nesvita!!!!!


Huhuhuhu......
Korang kenal tak benda alah nie....aku sebeornyer pun tak pernah makan benda alah nie...usah kan makan tengok pun dah naik muak...mcm makanan baby2 jer......
Kang semalam aku dok cerita kat korang aku bosan gilerr kat opis...pastu aku gie la tenagkan fikiran kat Giant depan opis aku nie....pastu aku terbeli la benda nie....nape lak aku boleh terbeli benda alah nie ya!!!!pertama sebab aku minat ngan Mug dia...kan aku nie pencinta mug.....yang kedua lak...aku nie under "diet program".....so dibawah program nie aku ada sasaran aku sendiri...untuk capai sasaran aku nie aku terpaksa la makan benda alah...nanti aku wat satu entri untuk program aku nie.....aku tak leh la nak citer sekarang.....sebab nie kan entry Nesvita...bukan entry "diet program"......
So...pagi2 tadi aku dah stat makan benda alah nie...memang susah gilerrr nak telan benda nie....tp aku dah tekad...aku terpaksa la.....bile makan benda nie memang boleh tahan makan tp sampai kul 1 jer la......masa lunch tadi aku makan nasi kerabu yang hubby bel ipagi tadi....korang raser camner betul ker program diet aku nie??? aku pun tak tahu gak betul ke idak.....
Tegok la camner ada perubahan tak aku makan benda nie pagi2 ganti ngan menu aku biasa aku iaitu nasi lemak.....

4 ulasan:

oneyani berkata...

hye k.mai..sory xdok shoutbox..so yani letak sni..hehehe..jom exchange link..http://oneyani.blogspot.com

yani duk seberang takir..akak?

SUZIE APAI berkata...

salam kenal kak...sajer nk kumpul2 bloger tganu kiter...

CuTeMiUt78 berkata...

heh..heh..heh.. mkn nesvita ni cicah ngan biskut pun sedap gak

oneyani berkata...

owh bagos2..akak duk kt ne?keje kt ne?
sy duk seberang takir.

kumpul2 ramai2..ade ms bole buat gathering..hehehe