Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Bosan...bosan...

Entri kali nie nak bercerita pasal bosan....aku sekarang tengah kebosanan...semalam kebizian...dan hari lak kebosanan...ntah apa2 aku nie....
naper lak aku kebosanan????aku dilanda kebosanan kerana geng2 gedik aku tak dok...dia orang kene gie kursus satu minggu.....dah la kene kursus serentak....tensen betol mak...mati kutu jadi nyer....tu la akibatnyer kawan ngan geng2 dier jer...biler geng dah tak de kene dok sorang2......tak tahu nak wat aper......
aku bosan masa rehat jer...time office hour tak de la rase sangat.....ada benda yang nak aku buat....waktu rehat semalam aku sibuk...tak de la rasa sangat...hari lak tak de aper nak buat aku gie giant...tak pasal2 habiskan duit kat situ....tak pernah2 gia giant waktu rehat....tiba2 lak ari mie g giant sebab bosan nyer pasal.....pastu makan lak...hari nie makan maggi jer....tak de geng nak makan.....itu citer hari nie....esok nak gie mana ya!!!nanti la esok la aku pikir.....
korang biler nak balik nie...sure dok gedik2 kat sana nie....suriati ngan suriani kursus spoken english kat hotel pearl international kat kl jer....pastu 3 lagi minah gedik...iza,yati dan ina gia kursu pengurusan stress kat Pangkor...stress aper la korang nie....nie mesti sajer2 jer nak lari nie.....woiii cepat la balik minah2 oiiiii...kalau korang tak de sunyi opis oiiiii....
nie la wajah2 geng2 gedik aku kat opis...

2 ulasan:

ciare (^_^)v berkata...

hye akak..sy dah watkan 1 tutorial tuk akak..smoga bjaya wat footer bergambar =) http://ciare.blogspot.com/2009/03/tutorial-footer-image.html

CuTeMiUt78 berkata...

alahai kesiannya...