Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Jom!!! Make Over....

Sukernyerrrrr aku dapat bender nie...namanyer aku panggil floor board...tapi u alls panggil apa aku tak tahu.....
Aku dah lama dah impikan bende nie akhirnya tercapai gak impian aku nak pakai bende nie....untuk permulaan aku pasang dalam bilik dulu.....Insyaallah nanti ada rezeki lebih aku nak pasang kat hall lak....tak mo pakai simen2 lagi...semua pakai yang jenis2 kayu lak...lagipun bende nie dah murah sekarang...kawang aku cakap dalam rm3.50 sekeping dah boleh dapat dah.....tapi tak tau lagi biler boleh pasang dalam umah lak...kene tgk budget la dulu camnerrrr.....

5 ulasan:

atty's berkata...

ingat ade hati gak nak tuko..mcm casa impian tu..tp bila tah nak buatnya

eya berkata...

sume2 bajet lantai dlm bilik tu bp ye?

aFkaR'z berkata...

jangan terburu² tukar semua... kena tggu serangga tak diundang ada tak kat kawasan umah tuuu...

tak pasal² abes semua rosak dek anai²...

umah aku, aku dah buang sebab serabut ngan anai², memula cantek laa tp once dah start calar, tak cantek laaa.. kena betul2 jaga

http://sweetdarling79.com/

CuTeMiUt78 berkata...

emm.. tu pasang camtu je ke..

amizah berkata...

atty's: pelan2 la...akak pun camtu gak...buat pelan2...
eya: tak tahu la akak...yang akak nie pun org bagi..
afkar'z: kat umah kiter mmg ada anai2...tp kwn hubby cakap anai2 tak mkn bende nie....akak tak tahu pun benda nie pun kegemaran anai2 gak...sbb kat kotak dia dia tulis anti anai2...kalau camtu tak jadi la nak pasang untuk semua rumah...ada tokei cina tu b/tahu benda nie tak sama ngan parkel.
cutemiut: a'ah...pasang camtu jer...just masuk2 jer tapi susah gak nak join antara satu sama lain...kene org yg expert...klu x pandai bengkang berkok jdnyerrr