Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tag...tag...tag....

Aku kene tag?????Sebenarnyer aku kene tag dengan cute-miut78....sebenarnya dah lama draf tag nie...tp gambar tak dapat nak upload tak tahu naper...sorry ye cute-miut...akak bukan sengaja yang lambatkan...tp tak leh nak upload gambor......
Aku kene tag tentang work station aku...sib baik aku ada snap my work station....work station aku tak de la havoc sangat...simple2 jer...pejabat gomen katerkan....
Syaratnyerrr....
rules:snap work station anda then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda... iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada.. tengok contoh yang dibuat nih... begitulah seterusnya sampai bila-bila,ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya... kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

Ok...jom layan work station aku.....





inilah my work station.....





meja yang penuh ngan file....


Gambar yang nie blur skit.....



Inilah gambar work station aku...masa nie aku tengah baca blog yatie....tapi korang jangan salah sangka nie dah abis waktu opis...masa nie tengah tunggu hubby call....bosan2 aku pun amik la gambar work station aku.....terlaksana sudah homework dari cuit miut...dan dengan secara otomatiknyer telaksana sudahla tag dari yatie dubai...w/pun yatie tak sebut nama aku kene tag tajuk nie tapi dia tulis siaper yang jadi follower dier kene jawab tag dier...(termasuk aku la tu...)

lepas nie aku kene letak link aku laks.....untuk mengembangkan lagi tag nie....

kakras vogue2704 kak faina nizza-abira cutemiut78

pastu nama2 bertuah yang aku nak tag....

~cik Linn

~Lieyalatif

~sweetdarling79

~lifeasct

~attyfir

~ietams

~putubambu

nama2 yang bertuah diatas silalah habiskan tugas tag nie....untuk mengembangkan lagi tag ini...pada yang dah buat abaikan....terima kasih.

9 ulasan:

aFkaR'z berkata...

saya akan langsaikan nanti.. :)

kasihatie berkata...

salam perkenalan dpd atie.

PUTUBAMBU berkata...

wah..wah..terus aku kena tag..!

okay.. akan dibuat nanti..sabar yek..!

madam CT berkata...

dan..dannn tu aku kena tag ek zahhh..amboi amboi amboiiiiiiiii

tapi aku mmg suka klo kena tag ni..aku kumpul bebyk pehtu aku langsaikan sekaligus..

muahahhahahhahahhahahah

t.q..tq..

atty's berkata...

amizah..senarnya kty dah buat tag nie..tapi takpe.nanti kty buek lagi..i like..sb aritu tunjuk kt umah yo.tak tunjuk kek opis ha..

atty's berkata...

siap sudah

su berkata...

mekaseh sudi jenguk blog su...dtg la slalu2 ek! hehe...

~~ciklinn~~ berkata...

haittsss.... kena tag da... hehehhe..nanti saya buat yer cikgu....

CuTeMiUt78 berkata...

oh..oh.. dah siap assigment ya... cantik tempat akak tu... ok ler tu kan..