Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Odit oh Odit.....

Fail yang menimbun kat atas meja aku......

Surat dari Odit Negara.....







Hah!!! odit nak datang ker???? yesss odit nak datang hari nie kul 3ptg...mai aiii....belum ujung tahun lagi dah nak kene odit ker???yang nak datang nie dari odit negara....bahagian odit badan berkanun...8 orang yang nak datangnyerrr.....kelam kabut aku di buatnyer.....




Nak kene settlekan semua file yang ada.....kat atas meja aku lakss bersepah2 file....mak aiiii...fening-fening.....baru jer lepas ngan odit dalam.....nak kene b'depan ngan odit badan berkanun lakss......




Aku bukanyer aper....sebab aku baru jer kat unit insuran dan pelaburan nie....sebelum nie orang lain yang buat...tapi sib baik aku ade staff yang berdedikasi..yang ilmu pasal pelaburan dan insuran nie lebih banyak dari aku......nanti Siti tolong kiter ya!!...tolong jawab ngan odit...sekiranya aku tak leh nak jawab....insyallah semua berjalan dengan lancar.....




Amin....

6 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

cepatnya.. belum akhir tahun.. kat sini klu akhir tahun baru akan orang odit dtg..

CuTeMiUt78 berkata...

heh..heh..heh.. anda telah dikesan utk membuat tag di blog saya... sila buat ya

atty's berkata...

dah kena odit ye..takpe slow & steady..

salam kenai dr kty.kita exchange link ye.

atty's berkata...

kty ltk link zana dlm bloglist kty..zana pun buat gitu..tu je..

~ochie~ (^_^)v berkata...

salam... whuaa.. busynyer dia.. huhu
akak thanks jd folower adik :)

aFkaR'z berkata...

selamat berODIT...