Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

RINDUNYERRRR....













Rindunyerrr aku kat blog aku nie.....dah lama tul tak berblog sebab terlalu asyik ngan face book sampai tak de masa nak berblog.....Arap2 blog aku nie majuk la ya!!!

Satu perkara lagi buat aku malas nak update blog nie bukan ape...kamera aku buat hal...bateri kamera asyik kong jerrr....tu yang malas tu....hari raye ari tu pun amik gambor guna kamera Pakcik aku jerrr....so tak banyak la gambor yg sempat aku snap....

Entri kali nie tak de panjang2 cuma nak upload gambor rayer jer untuk tatapan rakan2 blogger...ye la jeles aku tgk kawan2 bloger lain upload gambor raye...aku pun nak upload gak la...

Jom layan gambor2 rayer aku......


2 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

salam kak.. lama tk masuk sini.. selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin ya kak

Jawatan Kosong Jobless.My berkata...

Blog yang penuh warna warni..whoyoooo....:)