Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wallpaper......



Hehehe......
Aku sebenarnyer dah lama mengidam nak bender nie...tapi tak de masa nak g ikea...kebetulan semalam kawan hubby datang dari kampung....isterinya sibuk nak g ikea...aku pun amik la kesempatan.....kebetulan lak ikea semalam ada sale....ya Allah...ramainya manusia....sampai macam2 trajedi berlaku...cemas..cemas...nanti next entri aku citer...sbb entri kali nie aku nak citer pasal wallpaper aku nie.....
Aku mula jatu cinta dengan wallpaper nie biler aku baca blog ceera .......aku nie memang silent readers blog ceera....hehehe....klu camnie ikea kene lantik ceera jadi duta untuk wallpaper dier....sebab masa aku baca blog ceera nie ramai benor readers berkenan ngan wallpaper tu...tapi tak nak bagi sama sangat akak ubah la sikit bunga bagi tak sama sangat ngan ceera...tapi kat umah aku nie tempat yg sesuai tu terhad sgt....so camnie sajalah aku dapat letak....
Mulanya hubby tak setuju aku beli sebab dia tak nampak lagi camner rupanyerrr...bila aku dah pasang dia nampak macam setuju jer....siap dia suruh aku beli satu lagi nak letak kat bahagian yang sebelah lagi........aku sukerrrrrr....tapi aku rase cukup la letak satu side jerrr....klu letak satu lagi nantikan serabut laks.....
Meh...meh layan gambor wall paper aku nieeee........

2 ulasan:

kirana berkata...

caanteeekkkk!
nak jugaaaaaakkk

Ceera berkata...

cantik la akak letak bunga tu.. saya punye cam serabai skit.. hehehehe.

susah kan nak lekat..