Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

1st Posting 2014

Huhuhuhuuu. ......rindu sangat sama blog kesayangan ku ini....
Hampir 3 tahun aku tinggalkan blogku ini tanpa kabar berita....sib baik tak majuk...huhuhuhuuu. ..maklumla skrg ni mcm2 dah ada...dulu ada fotopages pastu blog...skrg ni mcm2 ada....fb la tweter la wassup la mcm2 lagi la..hehehee
Sib baik skrg ni leh update blog ikut hp jer...senang kan sekarang...teknologi cangih...tak perlu nak susah payah bukak laptop bagai....klu malas jugak lpeas ni x tahu la...heheheee. ..
Dalam ms 3 tahun byk benda aku nak citer...klu klu citer seme tu mcm panjang jerrr....tp yg leps tu biar lah berlalu kite citer yg tahun 2014 sudaaa....tp yang pasti yang paling best saya dapat kumpulkan my buddies ms zaman sek men dulu dlm wassup grup...sgt best...nnt aku citerr pasal my freng ya...heheheee
Okay citer tahun 2014....
Januari 2014
Biasalah awal2 tahun ialah cipta azam baru wpun azam thn sebelum x pernah terlaksana...heheheee. Salah satu azam tahun ni ialah nak capai berat badan yg ideal...huhuhuhuuu agak2 berapa la berat ideal aku ya!! Heheheeeee tak per azam kan...kite tgk mcm mana. Berjaya ke tak azam aku ni.... Azam kedua ialah azam kami suami isteri akn berusaha....in shaa allah dgn izin allah nak dpt baby...dah lama kami tgg untuk bg akim adik...kesian lak ke the one and only my hero....tp in shaa allah. ...inilah fokus utama kami.....Dan azam yang setiasa ada setiap tahun....nak jadi isteri yg soleh...ibu yg baik (x mo garang2 ngan akim)....anak yg baik yg sentiasa mendoakan untuk ibu bapa....pekerja yg cemerlang. ..menantu yg baik....dan muslimah yang sejati...huhuhuhuuu. ...meninggalkan segala laranganNya...in shaa allah. ..
Febuari 2014
Bulan Febuari....yesssss....kehadiran my lovely mum ke teratak kami.. sblm ni mmg mak duk ngan aku tp dec 2013 mak pergi umah adik kat penang...soo hidupku sepi tanpa mak disisi....huhuhuhuuu. ..tp skrg tidak lagi...wpun anak mak ni selalu je nak gaduh ngan mak tp bila mak x de rindu lak ngan mak.....heheheee
Mac 2014
Mac is my speacial day for my hero....his besday 3/4/2014...huhuhuhuuu
Kami celebrate besday boy kat Cherating....sangat bestttt....dan sama2 meraikan mani gathering hubby with his tm freng...12 years with tm....
Dan in Mac I start my atkins program....and today us my 3rd day under program. Heheheeee nnt I citer lain pasal my program ya...bcoz this is my priority for this year...huhuhuhuuu
Doakan ya kawan2. ..in shaa allah

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)