Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sakit Mata {271108 & 281108}







Nie n3 last week sebenarnyer...tp tak berkesempatan aku nak update....biaser la aku nie malas + bizi....Nie aku nak citer pasal aku kene jangkitan sakit mata....kalau nak citer pasal sakit mata nie memang siksa....sakit + gatal = tak selesa....pastu kene kuarantin...semua orang nak jauhkan diri dari aku...takut berjangkit...arghhh...tensionnyerrrrr



Aku sebenarnyer dapat mc 2 hari tapi boss tak bagi cuti....ada bender urgent............so terpaksa la aku datang kijer gakkkss.....nak wat camner dah kijer ngan orang....

3 ulasan:

Mama Zara berkata...

salam akak..
thanks sebab tinggalkan komen kat zarazuanlink..

tieha dah add akak dalam link tieha..

bila akak leave comment, add blog akak akan kuar..

so tieha copy n paste je la..

Eita berkata...

sakit mata ke..
la cian akak rehat ok :)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

cian die..