Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Amcorp Mall




Lamanyerrr aku tak jenguk blog aku nie.....memang sejak akhir2 nie aku akui sendiri aku malasss sangat nak update blog.....


Hari nie hari jumaat.....biaser la hari Jumaat ialah hari rehat yang panjang bagi gov servant.....aku & the geng apa lagi....jalan-jalanla....tapi sebenarnya tujuan sebenar aku keluar ari nie bukan suker2....aku sebenarnya tak suka sangat keluar2 nie....sebab aku ada tujuan lain aku terpaksa la keluar....


Aku kelauar sebenarnya nak g amik ubat readung mak cik aku...esok kan aku nak balik kg......aku ada janji ngan abang jual ubat tu kat ampcorp mall sebab dia tak kenal opis aku.....mulanya rancang tak nak keluar g mana2 pun just nak g amik ubat pastu balik ke opis.....lepak2 lagi best......


Tapi tunggu abg yg jual ubat lambat sgt....kami pun apalagi keluarla jalan2....dah jalan2 tu mcm la bender yg kami jumper....


Aku nie memang pengumpul tegar firdge magnet......aku jumper firdge magnet coklat...aku pun aper lagi rembat lerr....lagipun harga dia tak mahal cuma rm3 jer satu....aku rembat la 6 jenis coklat.....seronot laks aku dapat bende alah nie....jom layan pic fridge magnet aku yang comel itu...


Kesudahannya masuk opis kul 3pm....dengan perut yang lapar sebab tak sempat makan....beli mcd jer.....

3 ulasan:

atty's berkata...

sedapnya cekelat..

Eita berkata...

nk cokolat nak cokolat jugak :)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

laa..magnet ke? igtkan coklat betul