Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

AZAM BARU...




Heheheheeeeeee.....
Entri Azam Baru.....ada azam baru ker??? orang lain wat azam awal-awal tahun...tapi aku nyer azam tengah-tengah tahun.....nie sure azam awal tahun ari tu susah nie...pastu tiba2 jer nak tukar azam...boleh ker nie????



Boleh jer la...sebab kiter sendiri yang buat azam kiter kan??suker2 kiter jer nak tukar bila2....

Tapi nie bukan azam aku sorang tau!!! nie azam famili...that's mean azam aku,hubby dan hakim....wah!!! berazam pun nak sama-sama ker??? ha itu la namanyer sehati dan sejiwa.....lalalalaaaa "sehati dan sejiwa........(lagu Nurul dan Ajai.....) naper lak tiba2 kuar lagu Nurul dan Ajai nie......melalut betul la......

Sebenarnyer semalam lepas balik kijer aku ajak hubby gi beli kasut sukan...Kasut Sukan????nak wat aper tu???sejak biler pulak aku nie pandai bersukan????heheheheeee sebenarnyer dah lama aku ajak hubby joging pagi2.....biasa nyer aku sorang jer yg joging pagi2 minggu (heheheee mcm selalu jer joging...hanya hubby dan akim jer yg tahu)....tak syok la jog sorang2 kalau ada org teman best gak...tu yang ajak hubby tu...tp bila aku ajak dia mcm2 alasan la...tak de kasut jog la...kasut dia tak sesuai untuk jog la......so semalam aku ajak la dia gi beli kasut jog....lepas nie tak de alasan lagi....jom kiter sama-sama amalkan cara hidup sihat....selamat tinggal lemak2 yang beraja dalam badan kiter.....cayok!!cayok!!

So semalam lepas kijer dengan semangat yang berkobar-kobar kami pun pergi ke Bandar Baru Ampang misi untuk mencari kasut jog......ngan akim sekali bersemangat nak jog......kami beli kasut Power kat kedai kasut BATA.....dah lama ye tak gi beli kasut kedai BATA nie.....dulu masa zaman sekolah2 dulu selalu gi kedai kasut BATA...beli kasut sekolah.......harga kasut dia pun boleh tahan gak.....tak de la murah sgt dan tak de la mahal sangat....tapi ok la..kasut BATA nie menag berkualiti........

Taraaaa ini la hasilnyer kasut yang kami beli....aku beli kasut untuk Hubby ngan Si Hakim jer...aku aku tak yah la...dah ada...guna jer yang lama.....



Tak sabar nak tunggu weekend nie nak jog ngan hubby dan Hakim.....heheheeeeeee

1 ulasan:

kakyong berkata...

takkkkan tunjuk kasut jer... hiiiieee