Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Man United


Hari Jumaat lepas...biase la kan masa rehat panjang...mula la mengular pikir nak habiskan duit....kat Pusat Bandar ni kalau hari Jumaat nak2 time gaji....ramai la org meniaga....macam2 la....
Mula2 tu niatnyer cuma nak window2 soping jer....tengok baju tak de yg berkenan(bukan x de tp tak muat)pastu terpandangla satu kiosk tu menjula barang2 Man U.....
Bila dah tgk org jual menda2 camni....teringat la aku kat bujang aku...Bujang aku ni minat memang minat giler ngan Team MU dan Liverpool...tapi pasukan idola dia MU la.....kalau korang tanyer nama pemain bola sepak MU team tu semua dia kenal......aku biaser la bila benda yg anak suke cepat jer aku beli......beli brg2 MU la mcm Tumbler,Tabung dan Penyangkut Pintu MU (aku tak tahu org panggil ape).....
Nak gak tepek gambor brg2 tu...tengok laa.....

3 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

ohoooooooooo peminat MU rupenye...he he he....lieya ni bola2 mmg tak amik port, hubby citer laa pasal bola lieya wat dek jek....hi hihihi tak minat!!

CT NORAMIZA berkata...

amizah, awak kat pbd ke? uis tempat lama saya tu, 5 thn saya kat sana, best sgt. dulu x de pun secret recipe tu, sekarang dah ada, kebetulan rumah sewa masa bujang kat medan d'sara, depan tu je kan, mlm pun still lepak situ, kalau x mcd, pizza hut, x pun kfc.

awak ofis mana ye, saya kat kpkt dulu. byk kenangan kat sana, manissss :)

jom lepak kedai kopi berkata...

buat kuih tu sedap2 jgn lupa post kat saya...