Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

LAYOUT LAGI...

Heheheeee

See...see...rumah baru lagik.....rajin betul aku kan??(rajin kerrr??) aku cari rumah yang besor sket...layout aku kali nie ada 3 colum....sebenarnyer dah lama aku nak ubah layout aku ni kepada 3 colum..tp tak de masa...ada gak aku tgk tutorial bloggers...tp tak jadik....so aku amik la jalan mudah google jer...pastu dapat aku download jer....

Tapi yang sedihnyerrr....semua gadjet aku sebelum nie hilang....dia tak ikut sekali...saper2 tahu camner nak carik balik gadjet yang lama aku tu....

Sedih la.....tolong ya kalau saper2 tahu....

Pastu saper2 yg kreatip tu blh tak bg idea kat aku nak bg malatop lagi blgo aku nie...nak tambah apa2 gadjet lagi......

5 ulasan:

Yan berkata...

yanpun dulu search jek coding.. mmg ilang seme.. tu bile ade orang mintak coding yg same.. yan btau awal2 benda tu seme akan hilang.. so better wt backup..

klu guna tutorial len.. mgkin gadget2 tu takkan ilang.. hmm

nk bg meletop.. tp berbayar.. boleh tanye kat Mama Emma..

kakyong berkata...

ada buat backup tak sblm copypaste code template baru ni... kalo takde.. kena start from zero lah... ;)

mcm kata Yan, kalo nak melatop, contact jer mama emma utk layout rasanya dia charge RM20 kot.. g sini
http://precious-innocent.blogspot.com/

amizah berkata...

yan & k.yong - rasernyer dah buat backup tapi tak reti nak amik balik camner ekr??

atty's berkata...

patutnya seblom tuko ..kena copy paste semua widget tuh..

kalo tak kena masuk balik laman widget tu amik dr sana balik lor..

CuTeMiUt78 berkata...

uish.. semakin berseri2 blog akak ni kan.. eemmm betul tu kak.. kena copy n paste dulu.. baru blh dpt blk gadget2 lama tu..