Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Labour Day....{010509}

Aku telah dipilih menjadi kontijen Sambutan Hari Pekerja wakil Jabatan aku.....so pagi-pagi lagi aku dah kene gi opis...Tapi aku tak nak naik kenderaan opis...aku nak g sendiri naik train jer dari Ampang ke Bukit Jalil lagi senang tak yah susah2 nak gi opis......
Best gak sekali sekala dapat join perhimpunan cenggini.....dapat la jumpa ramai kawan skit dari kementerian yg lain...
Jabatan aku yang terpilihnya 20 orang jer....tak ramai...tu yang syok tu....
Tak sabar nak tunggu esok...apalah cerita terbaru pasal pekerja malaysia ni
yg PM kite nak umum ya!!!!
Aitt!! apsal lak kuar gambor nie.....hehehe..gambor ni tak de kene mengena ngan citer diatas...cuma nak tunjuk kehenseman pak we ku ini...masa ni tak de parut lagi...lepas ni ada parut la sebab dia accident hari tu...walaupun ada parut tapi aku tetap sayang.....i love u so much!!! muah!!!muah!!

2 ulasan:

atty's berkata...

happy weekend

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah gi jugak yeak perhimpunan hari pekerja tu...tau tak, lieya dulu mmg tiap2 tahun pergi start keje gomen tahun 2005 sampai 2007 leiya join perhimpunan tu....tapi masuk 2008 terus dah tak gi dah....sebab dah takde geng hi hi hi....

lieya suke pegi sebab dpt baju free pastu leh glamer2 masuk tv...tapi takde maknenye muke leh masuk tv...sebab yg berhimpun kemain ramai kan...penuh satu stadium...lagi satu yg best sebab dpt cuti ganti sehari he he he