Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Award dr Kak Shibam

Salam....
Thanks K.Shibam coz bagi award kat kiter....seronot sangat...sebab akak ingat gak kat kiter...maybe kite sama2 bam...bam kot...tu yang akak ingat kat kiter....heheheh..jgn mare ye kak!!!

Copy dr blog kak Shibam...

Rule :

1) Put this badge in your awesome blog

2) Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly

3) Make sure you put the recipients name here, along with their links

4) Let them know about this

Kat saper aku nak bagi award ni ya!!!!

1) Ciare (susah tul nak spelling nama budak nie) ~ budak yang sgt kiut

2) Ietam ~ blog feveret selain kdr blog kak Shibam

3) Sabrina ~ first customer aku kat Amie Kiosk

4) Cik Lin ~ ibu yang cute sangat

5) Tieha ~ Orang Ganu kiterrrr

Dan saper2 yang berminat ngan award nie dan semua sahabat blog aku yang aku sayangi.....

6 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

ha ha ha, akak tak pernah kecik hati bila orang cakap akak tembam dikk, memang pun, kita kena terima diri kita seadanya dan yakin kita cantik jer tak kira lah bentuk nya tu macam mana, hi hi

ciare (^_^)v berkata...

wahh dpt award..TQ akak..nti sy amek n letak kat blog yea..mmuuah..=D

btw cara nk sebut ciare adalah

ci - mcm nk sebut ciput

are - ni cara nk sebut nya "A" jeee

so ci-a =D

kan senang =P

Ietams berkata...

tq byk2 kak,
mmuah! kat akak.

yantz-yeem berkata...

boley amik ke nie? ekekek...tq yea...

yantz-yeem berkata...

kak join le contest di blog sy tu...

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah dah bukak bisnes online yeak...semoga sukses dlm bisnes yeak...insyallah kalo ade yg lieya berkenan lieya place order yeak...