Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Karangan Pertama Hakim

Gambar nie pun dah lama gak....biasela aku...suka melengah2kan kerja.....karangan nie Hakim buat masa dia umur 5 tahun lagi.....


1st time aku nengok karangan yang dia buat nie terkejut sangat...macam tak percaya pun ada....sedih pun ada...mcm tak caya tahap pembelajaran anak ku dah capai tahap ini.....

Gambor tak clear....

Inilah karangan pertama yang dikarang oleh hero aku.....masa nie umur 5 tahun...budak2 sekarang 5 tahun dah pandai wat karangan...mula la nak compare ngan zaman2 aku dulu...waktu aku dulu 5 tahun baca pun tak boleh lagi...usah kan wat karangan...advance betul dia orang nie....Aku hantar sekolah tak sampai setahun dah boleh wat karangan...very....very fantastic!!!


Ok!!!! anak ibu very good...teruskan usaha mu....ibu harap kejayaan hari ini akan berterusan sampai bila2....GOOD LUCK MY HERO.....

5 ulasan:

atty's berkata...

pandainya hakim..cerah masa depan..

eya berkata...

bio btl,dak 5 taun wat karangan..

amizah berkata...

atty's....amin...moga2 mcm tu lerrr

eya: a'ah mmg dia yg wat karangan tu..tp bukan la karangan tough sgt pun...karangan biaser jer...karangan yg cerita pasai dia dan saper mak pak diar tu jer...

eya berkata...

page ni xde chatrom eh? psl template blog sy tu,mmg template sediakale mcm tu,cume ubah sket2,tmbh header kalepul,tu yg jd cenggitu. edit mengedit,sy wat gn p/shop je.

oh ye,url link sy kat page awk ni,tuka la ke link br sy skang..chentambyblog da lupus dr muke bumi.

CuTeMiUt78 berkata...

uish..pandai hakim ya.. kak, kita dah link kan semula blog akak ni kat umah baru kita tu.. mekacih ya tinggalkan jejak