Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Jom Gi PD!!!!!

hi...my name is muhammad...
menonton aksi anak2 bermain air

dah mula menunjukkan skill renang masing2

amik mood dulu sebelum berenANG dari kanan my auntie..baby muhd..ME...SIL HAKIM & SARAH
Kak Pah gaya model gituuuuw
Ni baru sampai nie.......

Keluarga bahagia.....



Arghh.....lamernyer tak update blog nie...bukannyer malas tapi keadaan yang tidak mengizinkan. Lately nie memang betul2 bizi..bukan buat2 bizi ya!! tapi betul-betul bizi.Sampai hari weekend dan cuti umum pun kene kijer....letihhhhnyerrr
Citer g PD nie dah lama dah...tapi disebabkan terlalu bizi tak de masa nak update kat blog nie. Time ni masa SIL aku datang KL...sajer bawak anak2nyer datang KL. Dah tak de tempat nak bawak jalan2 hubby aku bawak la akak diaer nie g jalan2 nilai3.Tak de aper yang kami soping pun...just tengok2 jer...pastu harga barang kat sana pun lebih kurang ngan KL gak.Akak aku cakap pun harga barang pun lebih kurang kat Trg.Kesudahanya kami tak beli aper2 pun.....
Lepas g PD hubby sejer jer bawak SIL and the anak2 buah g PD....dah tak de tempat nak lepak..at least klu g PD tu ada kenangan terindah anak2 buah aku datang KL nie....
Mula2 tu sajer jer nak jalan2...tak plan mandi-manda pun!!
Tapi budak2 bila dah tgk air....mula2 main2 kat gigi2 air dulu...lama2 habis basah lenjun..
Jom layan pic anakku dan anak2 buahku main air....

2 ulasan:

~ochie~ (^_^)v berkata...

salam kak amizah... akak nak tanya border yg kat mana tu? yg nama ochie tu ker? huhu.. apy holiday kak..
n salam maalh hijrah juga tahun baru buat akak sekuarga

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

nk itot