Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

terlaksana sudah......


Kalau uol's ingat kan n3 lepas aku ada cakap aku teringinkan sesuatu kan????akhirnyer tercapai gak impianku.......

Sebenarnya aku teringin nak makan onion ring ngan root beer floot kat a&w restoran......aku suker sangat onion ring kat a&w....balik2 kijer jer ari jumaat tu...lepas amik Hakim kat nursery terus jer aku ajak hubby g restoran a&w kat Bandar Baru Ampang.....suker sangat....puas hati dapat gak benda yg aku hajat.....

Time kasih banyak2 bang sbb sudi layan kerenah ku yang mengada2 nie......


bestnyerrrrrr.....meleleh air liurku.....



nie satu lagi feveret ku.....nyum..nyum...nyum..






4 ulasan:

aFkaR'z berkata...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rootbeer float... lamanya tak minummm.... kat KL ni ada lagi ke A&W arrr?? kat mana? kat mana?

CuTeMiUt78 berkata...

oh...ingatkan ngidam nak makan pe la tadi..

Shopping Cabin berkata...

hai..jenguk2 la ke blog saya..baju2 yg chomel..and cheap too!
http://shoppingcabin.blogspot.com

Eita berkata...

akak.. kt nk wat walpaper akak tak de gambar nnt email kat kt gambar bleh masita_ciha@yahoo.com