Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

teringinnyer.....

Bangun jer pagi tadi terus cakap kat hubby...bang saya teringin nak makan ...........bestnyer klu dapat makan.....sebenarnyer saya teringin nak makan bende tu sejak semalam lagi...tapi tgk hubby busy jer...tak t'cakap lak kat hubby.....Tapi pagi-pagi tadi saya dah tak tahan dah....terus cakap kat dia.....hubby cakap dia boleh buat sendiri...makan yang dia buat ler.....tak nak...tak nak yang hubby buat...nak yang kat situ gak...nak makan kat situ gakss.....(ngadesss betul la mini mie nie.......)
Nanti balik kijer kiter g makan kat situ ya!!!!!
Pst..pstt...ape bender yang ngidam sangat tu...

2 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

oh..oh.. pe kah itu..?? suspen ni..

masviona berkata...

saspen gak nih...alahai so sweet hsbn dah offer tuh klu saya ye kn aje nnti ptg pun layan gak..dedua leh rasa...dasar tamak sungguh la saya nih