Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Eppy Besday To mE....

ePPY Besday tO Me...Eppy BesdAy To Me....
Ari aku nyer Besday....pejam celik...pejam celik...umur aku dah 13 tahun dah....opss 13 lak...31 laaa...terbalik laks...dah suku abad dah nie...tp raser mcm muda lagi....(perasannyer aku....dush..dushh)
Orang pertama wish besday kat aku ialah henset aku (sebab aku dah set aku nyer besday) org kedua ialah my Hubby....dan yang ke3 ialah doktor......
Doktor????apasal doktor lakkk???kisahnyer camnie....dari semalam lagi aku mata aku nie asyik berair jer...raser mcm tak selesa jer...pastu bila bangun tido pagi tadi rase macam berat jer nak bukak mata....mula tu aku ingat kan nie masalah biaser sbb aku nie ada masalah silau....klu masalah silau nie biasernyer time aku ngadap pc....tp skrg nie waktu2 biaser pun mata ku berair...
Pagi2 tadi hubby ajak aku g jumper doctor.....aku g klinik Idzham kat opis lama hubby....lama gaks aku tunggu doktor panggil nama aku...kebetulan org ramai laks....tunggu nyer tunggu tiba2 pembantu klinik pun panggil nama aku....aku masuk2 jer tiba2 doktor wish besday kat aku....terkezuttt den...terharu pun ade.....(dlm hati bangga sebenarnyer....)
Inilah serba sedikit kisah cerita aku dan besday ku di pagi hari ini....
Psstt..pstt..tak saboe sebenarnyer apa la hubby nak bagi hadiah kat aku nie.....

5 ulasan:

umieadam berkata...

selamat hari lahir kak..
ni yg ke bape nih
heheh

kirana berkata...

meh sy jd org ke 5 wish..
heppi besday kak!moga panjang umur dan tercapai apa yg dihajati

FaizFarwizah berkata...

Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan untuk amizah..Allah selamatkan kamu..

CuTeMiUt78 berkata...

oh..selamt ulangtahun yg ke 31.. semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia..

Ietams berkata...

hepi besday.. semoga panjang umo murah rezki.. Amin..